​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​Anmod om dataadgang

AffaldVarme Aarhus driver varmesamarbejdet Varmeplanaarhus, som leverer fjernvarme til hele Aarhusområdet fra Hornslet i nord over Skanderborg i vest til Odder i syd. AffaldVarme Aarhus stiller en række data til rådighed for interesserede. Det drejer sig om produktions- og vekslerforbrugsdata samt data for henholdsvis transmissions- og distributionsnettet.


Hvis du ønsker adgang til data så udfyld formularen, og du vil høre fra os hurtigst muligt.

​​Forklaring

​Adgang til Forretningslaget

Forretningslaget giver adgang til validerede b​rugervenlige data, hvor du let kan se forbrug og produktion på år, måned, dag og helt ned på time. Du kan også se frem- og returløbstemperaturer, flow, tryk, nedbør mv. Data er validerede af Affaldvarme Aarhus og lette at tilgå og filtrere frem. Der er i alt i ca. 800 målinger at vælge imellem, som er de hyppigst anvendte målinger i analyseøjemed. Her vil du typisk få dækket en stor del af dit behov.   

Adgang til rådata

Hvis du ønsker at få adgang til alle data, dvs. ca. 43.000 målere på transmissions- og distributionsnettet, skal du markere, at du ønsker at få adgang til rådata. Det kræver dog et vist kendskab til AffaldVarme Aarhus' dataregistrering, da de ikke er så brugervenlige at søge frem, og der er mange målinger at vælge fra. Data er heller ikke valideret i samme grad. Her vil du kunne se de helt rå ubehandlede data, som de blev genereret fra måleren, samt 5-minuttersværdier og timeværdier. ​​​   

Når du får adgang til data, vil der være vejledning og film der viser, hvordan du kommer godt i gang.​​   

 

​​​​